Intră în cursa pentru Tbilisi

Cel mai tare concurs de eseuri pentru studenții constănțeni

235
Cel mai tare concurs de eseuri pentru studenții constănțeni - edenmamut17-1370358304.jpg

Articole de la același autor

La 20 de ani distanță de la prima Adunare Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (PABSEC), cu prilejul manifestărilor jubiliare, într-un parteneriat între Parlament și Rețeaua Universităților de la Marea Neagră, s-a lansat un interesant concurs de eseuri, în care participanții sunt invitați să-și exprime opiniile vizavi de viitorul cooperării la Marea Neagră în următoarele două decenii. 

Eseurile îi pot avea drept autori pe studenții universităților acreditate din zona Mării Negre, particulare sau de stat, indiferent de profil. De asemenea, se pot înscrie în competiție și licențiați, masteranzi sau doctoranzi. 

Eseurile, care trebuie să cuprindă maximum 3.000 de cuvinte, pot fi trimise până în data de 22 august, la adresele [email protected] sau [email protected]. Informații suplimentare pot fi obținute de la membrii rețelei, la Universitatea "Ovidius". Site-ul ce poate fi accesat în acest sens este www.bsun.org. 

"Eseurile vor fi atent evaluate de comisiile speciale ale fiecărei țări membre, până în data de 15 septembrie. Fiecare țară își va desemna câștigătorul, iar aceștia vor participa la summit-ul PABSEC de la Tbilisi, Georgia, care va avea loc pe 26 și 27 noiembrie. Cele 12 eseuri declarate câștigătoare vor fi publicate într-un volum special întocmit pentru cea de-a 20-a aniversare a PABSEC", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. univ. dr. ing. Eden Mamut, secretar general al Rețelei Universităților de la Marea Neagră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5402 secunde