"Cea mai frumoasă soție" revine pe scena Teatrului de Stat

217

Articole recomandate

Vineri seara, sunteți așteptați de la ora 19.00 la Teatrul de Stat Constanța (TSC) pentru a viziona piesa "Cea mai frumoasă soție", o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene, în care intriga se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei.

Spectacolul este regizat de Mihai Constantin Ranin și îi are în distribuție pe Florina Stănculeț, Georgiana Rusu, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adi Dumitrescu, Alexandru Medveghi, Laura Crăciun, Diana Maria Vieriu, Cosmin Mihale, Gelu Ciobanu.

Reprezentanții TSC spun că spectacolul este plin de încurcături, cu derapaje amoroase vechi, este asezonat cu flirturi între protagoniști, dar și nepotisme, toate acestea demonstrând că, deși se prezintă sub alte haine, moravurile vor exista întotdeauna în sânul unei societăți. O notă aparte o dau personajele, care vor fi îmbrăcate în alb-negru și tonuri de gri, ce amintesc de filmele mute, iar mișcările, mimica și vestimentația lor trimit cu gândul la Charlie Chaplin, Stan și Bran, servind intenției regizorale de a-i face pe spectatori să călătorească în trecut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9238 secunde