"Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki", proiecție specială, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

208

Articole de la același autor

Sâmbătă, de la ora 19:15, la Cinema Cityplex - Tomis Mall, rulează o poiecție specială, "Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki", în regia lui Juho Kuosmanen. Această dramă impresionantă îi are în distribuție, în rolurile principale, pe actorii Oona Airola, Joonas Saartamo, Jarkko Lahti și Eero Milonoff.

Acțiunea filmului subliniază că în vara lui 1962, Olli Mäki concurează pentru titlul de campion mondial la box, categoria pană. Totul, din Finlanda rurală până la luminile Helsinki-ului, îi prevede un viitor luminos. Pentru asta, nu-i mai rămâne decât să piardă câteva kilograme și să se concentreze. Există însă o problemă: Olli s-a îndrăgostit de Raija.

Propunerea Finlandei la Oscarul pentru Cel mai bun film străin 2017, filmul "Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki" ("Hymyilevä mies") în regia lui Juho Kuosmanen, va putea fi vizionat la cinema Cityplex Tomis Mall, astăzi, cu intrare liberă, dacă achiziționați de la bar produse în valoare de minim 8 lei. Acțiunea filmului se întinde pe parcursul a 92 de minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde