Ce super-activități s-au derulat la Școala "Dimitrie Cantemir"

638
Ce super-activități s-au derulat la Școala
Prin proiectul "CARNAvalul toamnei", organizat la Școala nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanța, inițiatorii au urmărit valorificarea celor mai de preț însușiri ale copilăriei: inventivitatea, fantezia, imaginația, căutările pasionate, dorința de cunoaștere. 
Plecând de la nivelul, varietatea și complexitatea intereselor educaționale ale elevilor, au fost desfășurate acțiuni extrem de interesante dintre care am reținut câteva. "Fructele și legumele - cele două familii regale ale imperiului sănătății" a constat în confecționarea de costume de carnaval de către părinții și elevii clasei pregătitoare B și clasei I B, coordonați fiind de prof. Elena Kocsis și prof. Simona-Elena Holubeanu. "Din cămara bunicii" a fost ilustrat prin prezentarea în fața juriului a unor coșuri cu roadele toamnei, care de care mai bogate și mai frumos aranjate, recitând versuri despre anotimpul toamna, dar și prin realizarea de produse din diverse materiale având ca temă fructele și legumele, de către elevii claselor a II-a B, a III-a B și a IV-a A, coordonați de prof. Marcela Tudor, inst. Manuela Ilie și prof. Chemal Fatma Gonul. 
O altă acțiune foarte năstrușnic gândită a fost "Balul... nemascat - petrecerea de la Curte", gândit ca o căsătorie a Gogoșarului cu mândra Pară, cununați de domnul Mineral și doamna Vitamină și la care au participat elevii claselor pregătitoare B, I B, a II-a B, a III-a B, coordonați de colegii lor de la clasele a VII-a A și a VII-a B. 
În fine, o altă acțiune foarte interesantă s-a concretizat într-un "Album de familie" ce ilustrează o expoziție de fotografie, dar și realizarea unui film didactic pentru site-ul școlii la care și-au adus concursul elevi ai claselor a VII-a C și a VIII-a A, coor-donați de prof. Magdalena Mușat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6793 secunde