Ce schimbări poate aduce la ISJ Constanța concursul de inspectori școlari

1352
2
Ce schimbări poate aduce la ISJ Constanța concursul de inspectori școlari - concursuldeinspectori-1433351063.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" se va susține ultima probă, cea scrisă, a concursului pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari, probă programată a se desfășura în două etape, de la ora 9, respectiv ora 12.

Reamintim că pentru cele 33 de posturi puse la bătaie de Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-au depus, inițial, 28 de dosare, iar în proba scrisă de astăzi, în profilul postului pentru care candi-dează, vor intra cel mai probabil 23 de candidați. Asta după ce trei s-au retras, respectiv prof. Doina Popescu, prof. Mihaela Stan și prof. Manuela Butuman, iar doi candidați au fost respinși, respectiv prof. Elena Hanu și prof. Alina Chiriac.

De menționat că la acest concurs nu au apărut mari modificări față de actuala organigramă din str. Mihai Eminescu, așa încât cel mai probabil începând din anul școlar 2015-2016 profesorii con-stănțeni vor avea "deasupra" cam aceeași șefi. Dar pentru patru ani!

Inspectori de nota 10

La finalul fiecărei zile de concurs, la avizierul ISJ Constanța au fost afișate notele obținute de fiecare candidat în parte pentru cele patru probe susținute, și anume evaluare CV, evaluarea in-specției speciale la clasă, evaluare proba practică și evaluare interviu.

Aseară, la închiderea ediției, mai susțineau concursul prof. Alina Codreanu, pentru funcția de inspector școlar managementul resurselor umane, și prof. Daniela Bălănescu, pentru postul de inspector școlar de specialitate pentru matematică.

În schimb, ieri, la avizierul ISJ Constanța, am remarcat și note de 10 la câțiva dintre candidați, cum ar fi prof. Irinela Nicolae sau prof. Ana Gheorghe, cu câte trei note de 10, prof. Lavinia Seucea, prof. Mihaela Anghelescu, prof. Cristina Maria Ivan - câte două note de 10 și prof. Anca Dragomir și Alina Dumitrașcu, cu o notă de 10 la Evaluarea interviului.

Pentru posturile rămase neocupate prin concurs sau eliberate între perioadele de concurs, inspectorul școlar general Răducu Popescu numește un inspector școlar, cu respectarea condițiilor menționate în metodologie: numirea și eliberarea inspectorilor școlari se fac prin decizie emisă de către inspectorul școlar general, cu avizul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului prin detașare, până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar respectiv.

Rămâne să vedem dacă astăzi, la proba scrisă, se va retrage cineva. 

Comentează știrea

Ionel geografel
4 iunie 2015
Dumitrascu

Rar poti sa gasesti doua personaje mai de proasta calitate... Cand se da concurs oficial pentru Inspectorul si Directorul de Shpaga?

Nicolescu Aurica
4 iunie 2015
oferta munca la domiciliu

Cautam operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7136 secunde