Ce filme puteți viziona la Cinema City Tomis Mall

269
Ce filme puteți viziona la Cinema City Tomis Mall - cefilme-1557513251.jpg

Articole de la același autor

De cât timp nu ați mai avut de-a face cu o ticăloasă. Ei, bine, săptămâna aceasta, la Cinema City Tomis Mall, veți avea ocazia să vă întâlniți chiar și cu mai multe. "Ticăloasele" regizorului Chris Addison le aduce în prim- plan pe Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson, într-o comedie extraordinară. Timp de 94 minute, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme îi vor lăsa cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una este versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, este la fel de periculoasă și eficientă ca prima.
Și "Cap și pajură", cu Alex Călin, Iulia Ciochină este o opțiune de petrecere a timpului liber. Astfel, în urma unui accident într-un bar, Laurențiu se lovește grav la cap, dar refuză tratamentul așteptând întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva extrem de important. Altfel spus, aceasta este o perspectivă intimă asupra ultimei zile din viața lui Laurențiu, încercând să recompună piesele de puzzle privind temerile și deciziile care au dus la acest final.
Pentru fanii filmelor horror, "Focviu" este alegerea perfectă. 


În acest film, Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman, Jackson A. Dunn ne povestesc drama unor părinți care nu pot avea copii, dar care se transformă în fericire atunci când un copil aterizează la propriu într-o capsulă în pădurea din apropiere. Înconjurat cu dragoste, băiatul se simte, totuși, diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de toată groaza. Să fie oare darul divin un blestem mascat? Finalul îl veți afla dumneavoastră, vizionând filmul. Schimbând stilul, "Artic", cu Mads Mikkelsen este o dramă de 97 minute în care personajul principal, naufragiat în pustietatea arctică, este pe punctul de a fi salvat după lungi așteptări. Din păcate, în urma unui tragic accident, ocazia salvării este pierdută. Bărbatul trebuie acum să decidă dacă își va aștepta sfârșitul în relativa siguranță a taberei în care se află, sau va încerca să se salveze pornind într-o cursă mortală prin necunoscutul înghețat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8786 secunde