Ce filme puteți viziona la Centrul Educativ pentru Tineret "Jean Constantin"

322
Ce filme puteți viziona la Centrul Educativ pentru Tineret

Articole de la același autor

Dacă tot a venit primăvara, atunci trebuie să ne dezmorțim și să ieșim mai des din casă. Așa că, după o plimbare plăcută în aer liber merge și un film. În acest weekend, în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" aveți posibilitatea de a viziona mai multe pelicule.


Sâmbătă, 29 februarie, de la ora 16.30, cinefilii sunt așteptați la filmul revoluționar "Chemarea străbunilor", adaptare după romanul lui Jack London, în regia lui Chris Sanders. 


De la ora 19.00, va rula în proiecție de gală filmul "Colectiv", în prezența protagoniștilor. Filmul spune povestea primului an de după incendiul din clubul cu același nume și urmărește cu egal interes autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului. 


Pelicula regizată de Alexander Nanau a fost primul film documentar românesc selectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, iar la Festivalul de Film din Zurich a obținut premiul pentru cel mai bun film documentar.


Duminică, 1 martie, de la ora 12.00, comedia de acțiune live-acțion "Sonic the Hedgehog", în regia lui Jeff Fowler revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Apoi, de la ora 15.00, publicul constănțean este invitat la comedia "10 zile fără mama", regizată de Ludovic Bernard. În distribuție îi veți întâlni pe Franck Dubosc, Aure Atika, Alexis Michalik. De la ora 20.00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Matei Dima și Codin Maticiuc în comedia "Miami Bici", în regia lui Jesús del Cerro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2378 secunde