Ce filme puteți viziona în acest sfârșit de săptămână

471
Ce filme puteți viziona în acest sfârșit de săptămână - filme1-1544199382.jpg

Articole recomandate

În cazul în care nu știați ce să faceți în acest week-end, vă sugerăm să mergeți la film. Cinema Cityplex Tomis Mall vă îmbie cu titluri pentru toate gusturile, iar noi vom enumera doar câteva dintre acestea. "Războiul rece", cu Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza, Cédric Kahn, aduce în prim-plan o poveste din timpul Războiului Rece, unde, între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-al Doilea Război Mondial și Parisul boem al anilor ’50, un muzician înnebunit după libertate și o tânără cântăreață pătimașă trăiesc o iubire imposibilă, într-o perioadă istorică imposibilă. Îi desparte totul: trecutul lor, temperamentul, caracterul, ideile lor politice, imperfecțiunile fiecăruia și inevitabilele lovituri ale sorții.

Cu toate acestea, sunt în mod fatal condamnați să fie împreună. "Iarna eternă", cu Marina Gera, Sándor Csányi, Laura Döbrösi, Diána Kiss, Franciska Farkas, vă duce tot în trecut, mai exact în anul 1944, când soldații ruși concentrează femei într-un sătuc de la sud de Dunăre. Le spun că le duc la muncă pentru trei săptămâni. Irén, tânăra șvăboaică, pleacă spre necunoscut. După o grea călătorie cu trenul, acestea ajung într-una dintre taberele din Bazinul Donețk. Șvabii sunt tratați ca și criminali de război, fiind învinuiți pentru atrocitățile comise de soldații nemți. Rajmund, un alt prizonier, este atras de Irén, care ajunge să fie distrusă fizic și sufletește, iar acesta îi salvează viața. Între bărbat și femeie se înfiripă o relație specială, cu propriile reguli, exact ca și supraviețuirea. Dar cu ce preț poate omul să supraviețuiască în iad? Ce se întâmplă mai departe, veți afla dumneavoastră.

Pentru că tot se apropie sărbătorile, vă sugerăm să-l vedeți pe "Moș Crăciun în misiune", cu Alain Chabat, Golshifteh Farahani, Pio Marmaï, Audrey Tautou.

Se apropie ajunul Crăciunului și nimic nu pare să funcționeze conform planului. Cei 92.000 de spiriduși din atelierul lui Moș Crăciun se îmbolnăvesc subit, toți deodată. Evident, aceasta este o lovitură teribilă pentru bietul Moș, care nu are de ales: își înhamă renul la sanie și zboară pe Pământ ca vântul și ca gândul, să caute leac pentru spiriduși. Odată ajuns acolo, trebuie să găsească de grabă câțiva aliați, ca să-l ajute și să salveze magia Crăciunului.

Un alt film ce nu trebuie ratat este "Spărgătorul de nuci și Cele Patru Tărâmuri", cu Keira Knightley, Morgan Freeman, Matthew Macfadyen, Mackenzie Foy. Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) este o cheie - o cheie cum nu mai există o alta, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, plecată dintre cei vii. Un fir de aur, ce îi e pus în față la petrecerea de Crăciun a nașului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorită, care dispare apoi cu exasperantă promptitudine, într-o ciudată și misterioasă lume paralelă.

Acolo, Clara întâlnește un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight), o ceată de șoricei și pe regenții care conduc trei Tărâmuri: Ținutul Fulgilor de Zăpada, Ținutul Florilor și Ținutul Dulciurilor.

Pentru iubitorii filmelor de groază, vă recomandăm pelicula "Diavolul în carne și oase", cu Shay Mitchell. O ședință șocantă de exorcism scapă de sub control, curmând viața unei adolescente. La câteva luni de la eveniment, fosta polițistă Megan Reed (Shay Mitchell) încearcă să revină la o viață normală, după ce asistase la moartea partenerului său, fără să poată interveni și după ce ajunsese să consume droguri și alcool pentru a-și învinge durerea. Megan lucrează acum la morga unui spital din Boston, unde a reușit să se dezbare de vicii, găsindu-și o oarecare liniște în acest loc al morții și singurătății.

Dar într-o noapte, după ce primește un cadavru complet desfigurat, lucrurile încep să se schimbe. Închisă în subsolul clădirii unde funcționa morga, împreună cu acest cadavru mutilat, Megan începe să aibă halucinații înfiorătoare. Întrebându-se dacă mai e în toate mințile, ea se teme că acest cadavru este posedat de o forță demonică, fiind gata să revină la viață pentru a ucide. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Cinema City Mall Tomis vă invită la film
Pagina a fost generata in 0.4163 secunde