Cazul Școlii nr. 16 / Explicațiile fostului director Ion Denys Ciorogaru

2740
5
Cazul Școlii nr. 16 / Explicațiile fostului director Ion Denys Ciorogaru - scoalanr1611505146325-1505375709.jpg

Articole de la același autor

Profesorul Ion Denys Ciorogaru, fostul director al Școlii nr. 16, consideră că situația ivită în prima zi de școală, atunci când elevii clasei a IV-a nu au avut învățătoare la clasă, este o consecință a acțiunilor actualului manager al unității de învățământ.
 
Acesta ne-a trimis dinamica postului respectiv, explicând că, în timpul mandatului său, a făcut toate eforturile pentru a asigura continuitate la clasă. 


"În anul 2013, când am devenit director la Școala nr. 16, situatia la pregătitoare era deja astfel stabilită înainte de 1 septembrie: trei clase pregătitoare și la clasă 2 titulari (PA și PB) și un suplinitor (PC). Nemulțumirea părinților clasei C era mare și a continuat pe tot parcursul anului școlar. În 2014, în urma transferului realizat la Școala nr. 16 de o doamnă învățător, doamnei respective i s-a repartizat clasa C respectivă. În acest moment, se părea că situația a intrat pe un făgaș normal. Ulterior, în 2015, în urma plecării prin transfer a doamnei învățător de la clasa respectivă C, am încercat să găsesc o soluție de durată și, în urma discuțiilor cu o doamnă învățător titular în altă școală, consiliul de administrație i-a acordat detașare în interesul învățământului. Astfel, pentru doi ani, aceasta clasă a beneficiat de continuitate la clasă și clasa… de liniște... de un învățător implicat și profesionist. Situație care nu s-ar fi modificat dacă… Aceasta e situația de fapt în momentul când, în urma concursului, am plecat de la Școala 16. Toate cele care au urmat nu au fost hotărâte pe mandatul meu", ne-a declarat prof. Ion Denys Ciorogaru, actualmente director al Școlii nr. 29 "Mihai Viteazu" din Constanța. 


Comentează știrea

Popescu
14 septembrie 2017
Intrebari

Cine este acest director-adjunct cu cercelușul in ureche ? Cine il tine in brațe de il vrea neaparat director? E adevărat ca are catedra la țara? E adevărat ca in ultimul an a fost director la un anumit grup școlar si acum a prins post de director la o școala renumita din oraș?

Catalina Savin
14 septembrie 2017
Scoala 16

Dar dumneata cine esti? De ce te ascunzi in spatele unui nume fals? Si in numele cui vorbesti? Ai copii in clasa a IVa C? Ai vreun argument pentru a-ti sustine afirmatiile? Vreo coerenta in ceea ce spui? Vreo directie constructiva? Aici este in discutie parcursul unei clase primare din care ar trebui sa iasa oameni buni, educati. Bineinteles, cu adancul concurs al parintilor.Dumneata bati campii si nu vezi interesul general.

Ion-Denys C.
20 septembrie 2017
Raspuns

Imi permit fara rautate sa va corectez. 1. Nu am fost niciodata si nici nu sunt ... director-adjunct. Nu ca ar fi ceva rau, dar nu am avut aceasta functie. 2. Singurele persoane care au acest drept de a "ma tine in brate" sunt copilul si sotia. 3. Nu este adevarat. Catedra mea este la Scoala 12. 4. Este adevarat. am fost director o perioada la un colegiu in urma votului consiliului profesoral al acelui colegiu. 5. Nu am "prins", am concurat si am avut un rezultat mai bun. Sper ca v-am lamurit.

Răspuns la: Intrebari
Adăugat de : Popescu, 14 septembrie 2017
Cine este acest director-adjunct cu cercelușul in ureche ? Cine il tine in brațe de il vrea neaparat director? E adevărat ca are catedra la țara?...
Ion-Denys C
20 septembrie 2017
Corectura

Rog Cuget Liber sa ia act! Scoala Gimnaziala Nr.29 "Mihai Viteazul" Constanta Doar numele localitatilor se scriu nearticulat. De aceea exista Liceul "Mihai Viteazul" in Localitatea Mihai Viteazu!

Ion-Denys C
21 septembrie 2017
Scuze

Imi cer scuze public pentru ca din cele enuntate de mine s-a crezut ca nemultumirile au fost la adresa doamnei invatator din clasa pregatitoare. NU! Parintii au fost nemultumiti ca doamna nu mai putea sa continue si apoi ca nu era un titular la clasa. Spun asta public si-mi asum greseala de exprimare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4678 secunde