Care sunt temele noii ediții a Școlii de vară de la Eforie Nord

516
Care sunt temele noii ediții a Școlii de vară de la Eforie Nord - scoaladevara-1471790043.jpg

Articole de la același autor

100 de tineri din 25 de județe din România vin, în perioada 23 - 29 august, la Eforie Nord, la ediția a III-a a Școlii de Vară "Tinerii de Azi - Adulții de Mâine", organizată de Asociația Generației de Azi.

Tema centrală a acestei ediții este una pro-socială, pro-tineri, prin dezvoltarea nonformală pe mai multe planuri. În cadrul programului, tinerii vor participa la cinci ateliere de formare, "Eficacitate. Stima de sine și managementul timpului personal", "Educație nonformală pentru angajabilitate", "Scrierea unui Curriculum Vitae. Facilitate Grafică", "Orientare în carieră", "Scriere și management de proiect" și la șase workshop-uri pentru dezvoltarea abilităților artistice: muzică, teatru, dans, pantomimă, film, fotografie.

De la această școală de vară, nu puteau să lipsească și discuțiile libere menite să mărească motivația participanților (susținute de modele de viață demne de urmat), precum și cele două sesiuni de Meeting Brain: Tehnologie & Marketing și Prim ajutor & Planificarea unui eveniment - Ghid practic, toate îmbinate cu activități recreaționale de vară în aer liber. Unul dintre momentele cele mai așteptate va fi workshop-ul de muzică, susținut de binecunoscutul artist Johnny King.

Mâine, începând cu ora 17, va avea loc deschiderea oficială, la care va fi prezent și prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prorector al Universității "Ovidus", partener principal al acestei școli. Pe lângă aceasta, evenimentul este sprijinit și de Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni și Star Academic Events. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5937 secunde