Care este adevărata poveste a Mariei Magdalena

311
1
Care este  adevărata poveste a Mariei Magdalena - sfmariamagdalena-1500565033.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 22 iulie, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Sfânta Mironosiță și întocmai cu Apostolii Maria Magdalena. Cu acest prilej, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va participa la Sfânta Liturghie oficiată la mănăstirea "Sfânta Maria Magdalena", situată în apropierea localității Cobadin.

Sfânta Maria Magdalena a făcut parte din grupul mironosițelor care l-au urmat pe Hristos. Numele de Magdalena este legat de cetatea în care s-a născut, Magdala, din Galilea. Întâlnirea cu Hristos a făcut ca viața ei să cunoască o schimbare radicală. A renunțat la trăirea în păcat pentru a deveni următoare a lui Hristos și, astfel, s-a alăturat mironosițelor. Tot Sfânta Maria Magdalena este acea femeie păcătoasă care a uns picioarele Mântuitorului cu mir de mare preț. Conform Evangheliilor, ea Îi este alături în momentul Răstignirii, dar este și printre primele persoane care Îl văd pe Hristos Înviat.

Comentează știrea

Gigi
21 iulie 2017
Adevarata poveste ?

Adevarul este ca persoana in cauza era prostituata si a devenit iubita lui lisus , dupa ce s-a lasat de meserie . Exista informatii ca a avut copii cu Mantuitorul si ca i-a fost alaturi acestuia pana la crucificare . In cripta in care au fost depuse osemintele celor din neamul lui Iosif si al Mariei , cercetatorii evrei , britanici si canadieni , au gasit alaturi de osemintele lui Iisus pe cele ale Mariei din Magdala si osemintele unui copil , cu certitudine unul dintre copiii acestora ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5501 secunde