Când va avea loc gala de decernare a premiilor BAFTA

84
1
Când va avea loc gala de decernare a premiilor BAFTA - baftapic-1428928316.jpg

Articole de la același autor

Academia de film britanică a anunțat că următoarea gală de decernare a premiilor BAFTA va avea loc pe 14 februarie 2016, la Londra. Reprezentanții Academiei de film au anunțat și datele la care vor avea loc ceremoniile de decernare a premiilor BAFTA din 2017 și 2018, respectiv pe 12 februarie și 18 februarie. Subliniem că premiile BAFTA recompensează cele mai bune producții cinematografice britanice care au rulat în cinematografele din această țară în anul precedent. În trecut, premiile BAFTA erau decernate după premiile Oscar, însă, în 2001, organizatorii au decis ca evenimentul să aibă loc cu aproximativ două săptămâni înainte de gala de decernare a premiilor Academiei de film americane. Astfel, premiile BAFTA sunt considerate un indicator important al peliculelor, actorilor și cineaștilor care ar putea fi recompensați cu Oscar. 


Drama "12 ani de copilărie/ Boyhood" a câștigat, anul acesta, trei premii, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor, în cadrul celei de-a 68-a ediții a premiilor BAFTA, decernate de Academia britanică de film și televiziune. Evenimentul a avut loc la Londra, în luna februarie.


Comentează știrea

costy
13 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde