Când susțin elevii tezele. Ministerul a stabilit datele - limită

358
1
Când susțin elevii tezele. Ministerul a stabilit datele - limită - e25478dab675b33e5441c59b2c44dfc4-1477291343.jpg

Articole recomandate

Ministerul Educației a stabilit datele-limită până când elevii pot susține tezele în semestrul I, respectiv semestrul al II-lea.


Astfel, tezele din semestrul I trebuie să fie susținute până în 13 ianuarie 2017, iar cele din semestrul al II-lea, până în 26 mai.

Elevii din clasa a VIII-a vor susține tezele din semestrul al II-lea până în 19 mai, iar cei din clasele terminale de liceu, până pe 5 mai, informează News.ro.

Elevii de la școlile sau din clasele cu predare în limbile minorităților naționale vor avea teze și la limba și literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare sau calificare profesională, an de studiu și formă de școlarizare.

De asemenea, elevii din clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare, vor susține teză și la limba străină respectivă.

În învățământul special care utilizează curriculumul școlii de masă, se susțin tezele prevăzute pentru învățământul de masă. În celelalte unități de învățământ special se susțin teze la limba și literatura română și la matematică, începând cu clasa a VI-a, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Educator
24 octombrie 2016
Invatamant

Tezele le stabilesc profesorii in acord cu elevii clasei /ar trebui stabilit si cu liste de participare cand tinerii destrabalati ies la dezordine stradala adica manifestatie!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8017 secunde