Campanie umanitară la Liceul "Traian"

305

Articole de la același autor

Elevul Bogdan Brăgău, împreună cu colegii lui de la Liceul Teoretic "Traian" din Constanța, și-a dorit să se alăture miilor de români care nu au putut sta impasibili la durerile victimelor accidentului din Clubul "Colectiv" și a inițiat o campanie umanitară.

"Această acțiune nu aș fi reușit să o duc la bun sfârșit fără ajutorul Consiliului Școlar al Elevilor din liceul nostru. Aș dori să mulțumesc colegilor pentru sprijinul acordat, dar și cadrelor didactice și, mai ales, conducerii liceului pentru susținerea acestei campanii umanitare. Sprijinul pe care vrem să îl acordăm victimelor tragicului incident constă în strângerea unei sume modice de bani, care va fi donată spitalului unde sunt îngrijiți pacienții cu cele mai grave traumatisme, respectiv Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București", a spus Bogdan Brăgău.

În final, colectivul Liceului Teoretic "Traian" a dorit să transmită și prin intermediul ziarului "Cuget Liber" condoleanțe familiilor îndoliate și putere victimelor pentru a trece peste acest eveniment. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Traian Summer Camp", la final
Pagina a fost generata in 1.5021 secunde