Calculatoare pentru școlile din mediile defavorizate

126

Articole de la același autor

Patru zile mai au la dispoziție școlile din Constanța pentru a câștiga unul din cele 400 de calculatoare donate de organizația Ateliere fără Frontiere și o companie de distribuție electricitate. Școlile, liceele, grădinițele și asociațiile care sprijină educația în comunitățile defavorizate din județele Arad, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Hunedoara, Timiș, Tulcea, București pot aplica până pe 9 octombrie pentru a se înscrie în proiectul "Toată lumea intră în jocul educației IT".

Orice copil merită să descopere și să învețe. Este responsabilitatea noastră, a tuturor, sa le asigurăm unelte care să le stimuleze curiozitatea înnăscută și să îi pună în valoare. Proiectul vine astfel în sprijinul structurilor din comunitățile defavorizate din regiunile Banat, Dobrogea și Muntenia-Sud, care au nevoie de calculatoare pentru a desfășura proiecte de educație dedicate copiilor și tinerilor, dar nu dispun de mijloacele necesare achiziționării lor. Formularul online de înscriere este disponibil pe site-ul www.educlick.ro.

După finalizarea înscrierilor, un juriu format din reprezentanți ai companiei și experți externi va puncta fiecare proiect în baza unei grile și va decide alocarea echipamentelor în funcție de nevoile identificate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9549 secunde