"Cafeneaua publică", o provocare adresată adolescenților constănțeni

395

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 13, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean,

ONG TEAM, Creativ Plus, Forumul Tinerilor, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, invită adolescenții constănțeni la "Cafeneaua publică", eveniment ce își propune să dezbată cinci mari teme.

Prima se referă la schimbările din societate care îi îngrijorează la momentul actual. De ce ai nevoie pentru a te adapta la momentul actual la aceste schimbări? Ce te-ar face să te simți în siguranță?

Cea de-a doua temă se referă la modul cum pot fi ajutați să interacționeze mai bine și pentru a le spori încrederea în persoane care provin dintr-un mediu care este diferit față de al lor din punct de vedere cultural, social, economic sau religios.

A treia temă se referă la evitarea stigmatizării tinerilor vulnerabili și a le oferi acestora oportunități egale în societate.

Penultima temă pusă în discuție este cea a competențelor care consideră că i-ar ajuta să depășească situațiile dificile cu care se confruntă. Și, în fine, de ce au avea nevoie pentru a-și da seama care este propriul potențial.

Răspunsurile primite la aceste cinci teme vor deveni obiectul principal al raportului ce va fi trimis Ministerului Tineretului și Sportului, care, împreună cu chestionarul promovat, vor face parte din "Raportul de țară". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Sport : Crosul Ziua Olimpică, gata de start!
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde