Bursa locurilor de muncă în industria navală, organizată la "Ovidius"

89
Bursa locurilor de muncă în industria navală, organizată la

Articole de la același autor

Miercuri, 9 iulie, începând cu ora 9, la sediul din B-dul Mamaia al Universității "Ovidius" din Constanța, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța organizează Bursa locurilor de muncă în industria navală. 
La Bursa locurilor de muncă în industria navală vor participa, din partea mediului economic, prin reprezentanții departamentelor de resurse umane: Șantierul Naval Constanța S.A; Șantierul Naval Tulcea – VARD; Șantierul Naval Mangalia – DMHI; Grup Servicii Petroliere S.A.; S.C. Rig Service S.A. Constanța.
Scopul evenimentului este acela de a facilita întâlnirea studenților Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă cu principalii angajatori din domeniul industriei navale. Bursa locurilor de muncă în industria navală este un eveniment care se înscrie în obiectivele strategice ale Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă privind implicarea comună a reprezentanților învățământului universitar și a angajatorilor în educația și formarea profesională a studenților care frecventează programe de studii incluse în domeniul industriei navale și asigurarea integrării imediate a absolvenților pe piața forței de muncă.
La acest eveniment vor participa, în principal, studenți ai programelor de studii universitare de licență Sisteme și Echipamente Navale, Ingineria Sudării, Utilaje și Instalații Portuare, dar și studenți ai unor programe de studii conexe Energetică Industrială, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic, Autovehicule Rutiere, alături de alți studenți ai Universității "Ovidius" din Constanța care au în vedere o viitoare angajare în domeniul industriei navale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0915 secunde