Bobocii de la "Hurmuzescu" au avut un bal ca în povești

318
Bobocii de la

Articole de la același autor

 Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a încheiat seria activităților dedicate "Școlii Altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun!" cu tradiționalul Bal al Bobocilor. Și, într-adevăr, bobocii, alături de organizatori, elevii clasei a XI-a E și profesoarele Ramona Popescu și Simona Olariu, s-au întrecut pe ei înșiși, devenind mai buni și mai experimentați în organizarea acestui spectacol mult așteptat an de an.

Elevii organizatori, împreună cu bobocii concurenți, au reușit să creeze o "Lume de poveste" și au purtat publicul în minunata atmosferă a basmelor și a poveștilor incitante, făcându-i pe toți complici ai aventurilor personajelor întruchipate pe scenă, dar și martori ai emoțiilor inerente ale bobocilor la debutul vieții de liceeni.

"Nu au lipsit momentele artistice în care elevii și-au demonstrat talentul actoricesc și au dovedit că au adevărate veleități de dansatori sau interpreți. Probele de cultură generală s-au împletit armonios cu voia bună și umorul, atmosfera generală fiind una incendiară. Publicul a avut parte de surprize artistice plăcute, spectacolul fiind unul interactiv, organizân-du-se tombole cu premii destinate spectatorilor", explică prof. Elena Roxana Siclitaru, consilierul de imagine al LTDH Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.48 secunde