Billie Eilish, de cinci ori câștigătoare la Premiile Grammy

138
Billie Eilish, de cinci ori câștigătoare la Premiile Grammy - ddd-1580110655.jpg

Articole recomandate

Adolescenta Billie Eilish, 18 ani, este marea câștigătoare a celei de-a 62-a ediții a galei premiilor Grammy, eveniment desfășurat duminică seară la Los Angeles, transmite Reuters, conform Agerpres. Eilish a câștigat 5 premii Grammy, printre care și cele patru premii considerate cele mai importante ale galei - la categoriile cel mai bun album, piesă, înregistrare și cel mai bun nou artist. Tânăra californiană le propune ascultătorilor un sound unic, abordând teme precum depresia, sinuciderea și schimbările climatice. Ea a câștigat cu albumul său de debut, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", iar single-ul "Bad Guy" a primit premiile pentru piesa anului și înregistrarea anului.

Cea de-a 62-a ediție a premiilor Grammy a fost deschisă de rapper-ița Lizzo, care a dedicat-o fostului baschetbalist de la LA Lakers Kobe Bryant, mort duminică într-un accident de elicopter. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât ceremonia s-a desfășurat în sala Staples Center, unde erau organizate și meciurile de baschet ale formației la care juca Bryant.

"Simțim cu toții aceeași durere. Astăzi, Los Angeles-ul, America și lumea întreagă au pierdut un erou și ne-am întâlnit aici, cu inimile frânte, în chiar casa pe care Kobe Bryant a construit-o", a susținut Alicia Keys, înainte de a interpreta o variantă foarte sentimentală a piesei "It's So Hard to Say Goodbye", acompaniată de formația soul Boys II Men.

Lizzo a câștigat 3 premii Grammy după ce pornea ca marea favorită a galei, cu 8 nominalizări, iar rapper-ul Lil Nas X a câștigat două premii pentru colaborarea sa cu Billy Ray Cyrus la piesa "Old Town Road".

Rapperul Nipsey Hussle, 33 de ani, care a fost împușcat mortal anul trecut în cartierul său din Los Angeles, a câștigat postum două premii Grammy și amintirea sa a fost onorată în cadrul unui moment tribut susținut de John Legend, DJ Khaled și de rapper-ul Meek Mill.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1417 secunde