Bicicliștii și-au dat întâlnire la Casa de Cultură din Constanța

226
Bicicliștii și-au dat întâlnire la Casa de Cultură din Constanța - biciclistii-1562392979.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, de la ora 17.00, "Tomis Bike" Constanta și "Masa Critică" Constanța vă propune să ieșiți la o plimbare, în familie, la a 17-a ediție "Constanța Pedalează 2019" pe străzile orașului. Acest eveniment  dorește să promoveze ciclismul, mișcarea și socializarea. Evenimentul vizează o plimbare de grup și nu are caracter de competiție.


Punctul de întâlnire al doritorilor de a lua parte la paradă este la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Timpul va fi frumos și cine dorește să pedaleze și să petreacă frumos și sănătos timpul, este binevenit. Viteza de deplasare va fi una pentru toate categoriile de persoane.


Regulamentul pentru deplasarea în pluton include câteva reguli, și anume să nu depășiți conducătorul plutonului, să circulați doar pe prima bandă a drumului, să nu lăsați distanțe intre participanți, astfel păstrând plutonul compact. Păstrați direcția de mers, iar dacă este totuși nevoie asigurați-vă că partea spre care vreți să schimbați, este liberă, iar la apariția diferitelor obstacole pe traseu semnalizați partea pe care se află. Organizatorii mai recomandă participanților purtarea echipamentului specific pentru  bicicliști, precum luminile față/spate și cască. De asemenea este important să știți că orice participant își asumă responsabilitatea privind respectarea regulilor de circulație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3162 secunde