"Bal mascat", spectacol caritabil pentru modernizarea Secției de Nou-Născuți

660

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați week-end-ul acesta la un spectacol special, ale cărui încasări vor merge către lucrările de reabilitare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Evenimentul caritabil este organizat de Asociația "Dăruiește Aripi", în parteneriat cu Grupul de Inițiativă "Minerva", și se bucură de sprijinul artiștilor de la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța, care vor susține spectacolul de operă "Bal mascat" de Giuseppe Verdi.

"Ne-am alăturat efortului Asociației «Dăruiește Aripi» pentru că împărtășim aceleași valori și credem că împreună suntem mai puternici. Îndemnăm la implicarea activă a fiecăruia dintre noi. Evenimentul se adresează celor care înțeleg importanța eforturilor comune pentru a face bine", a declarat Sebastian Mihael Ghiță, reprezentantul grupului de inițiativă.

Spectacolul de operă va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța, sâmbătă, 8 decembrie, la ora 18.00. Donația recomandată pentru o invitație la acest eveniment este de 100 lei. Invitațiile pot fi achiziționate de la reprezentanții Asociației "Dăruiește Aripi", la numărul de telefon 0745/864.034.

"Suntem în plină derulare a proiectului de reconstrucție și modernizare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de prematuri de la Spitalul Județean Clinic de Urgență «Sfântul Apostol Andrei» din Constanța, singurul compartiment de terapie intensivă neonatală din cadrul unei maternități de gradul 3 din zona de Sud-Est a României. Copiii sunt cea mai prețioasă resursă a comunității noastre, indiferent de cât de mic este cel care pornește în viață", a declarat Alina Pătrăhău, fondatoarea Asociației "Dăruiește Aripi".

Proiectul de renovare și modernizare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Clinic de Urgență Constanța este derulat în parteneriat de Asociația "Dăruiește Aripi", Asociația "Inima Copiilor" și Fundația Vodafone România și se află în etapa de dotare, în care s-au lansat comenzi pentru echipamentele principale de ventilare și climatizare, componente esențiale pentru buna funcționare a noii unități.

Asociația "Dăruiește Aripi" s-a născut din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care doresc să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile care aduc un plus de valoare în comunitate. Fondată în anul 2013, de către Alina Pătrăhău, "Dăruiește Aripi" este o organizație non-profit care urmărește îmbunătățirea șanselor de vindecare a pacienților din sistemul public de sănătate, inclusiv a ratei de supraviețuire a copiilor cu cancer din România, cultivarea compasiunii și a empatiei de la o vârstă cât mai fragedă, precum și încurajarea oamenilor care vor să se implice în comunitatea din care fac parte.

Sloganul "Acțiuni reale pentru probleme reale" subliniază felul în care "Dăruiește Aripi" alege proiectele pe care le dezvoltă: se folosesc acele resurse umane, financiare și de timp în rezolvarea reală a unor probleme identificate corect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4689 secunde