Bacalaureat 2015. Cum au decurs "ostilitățile" la limba maternă

167
1
Bacalaureat 2015. Cum au decurs

Articole de la același autor

Examenul de bacalaureat național a continuat și ieri, cu proba scrisă la Limba și literatura maternă, care s-a desfășurat la Liceul Tehnologic "Dimitrie Hurmuzescu" din Medgidia și la care au fost prezenți opt candidați de la Colegiul Național "Kemal Ataturk" din Medgidia.

Tot ieri, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", 44 de elevi de la acest colegiu și de la Liceul Teoretic "G. Călinescu", absolvenți de liceu din secțiile bilingve francofone, au susținut proba scrisă la disciplina nonlingvistică în limba franceză. În urma promovării acestei probe, absolvenții vor avea pe diploma de bacalaureat mențiunea specială "secție bilingvă francofonă".

Cele două probe scrise de ieri s-au desfășurat conform metodologiei și nu s-a înregistrat niciun incident. De la susținerea probei de Limba și literatura turcă au absentat doi candidați.

Astăzi, 5.788 de absolvenți de clasa a XII-a vor susține proba obligatorie a profilului și specializării, respectiv 4.421 la Matematică și 1.367 la Istorie. Examenul începe la ora 9, iar pentru elaborarea lucrării scrise absolvenții de liceu au la dispoziție trei ore. Accesul candidaților în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei. 

Comentează știrea

catalin
1 iulie 2015

Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde