Au început înscrierile pentru "Maritime Summer University"

455

Articole de la același autor

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța a început perioada de înscrieri pentru cel mai amplu și interactiv proiect organizat de către membrii acesteia, în plin sezon estival, "Maritime Summer University". 


Evenimentul se va desfășura în perioada 25 iulie - 3 august, la Constanța. Potrivit reprezentanților ligii, proiectul se află deja la cea de-a IV-a ediție și are scopul de a le oferi elevilor din clasele a X-a și a XI-a din întreaga țară și nu numai o perspectivă cât mai vastă atât asupra metodelor de predare, învățare și evaluare oferite de Universitatea Maritimă din Constanța, cât și asupra posibilităților de a lua parte la ateliere de lucru, competiții sportive, evenimente culturale și multe alte activități specifice vieții universitare, concepute în mod special pentru a le prezenta participanților frumusețea și unicitatea orașului în care ar urma să locuiască pe perioada studiilor. 


Pentru ca "Maritime Summer University" să fie o reușită, voluntarii din cadrul organizației studențești, împreună cu foștii participanți din edițiile anterioare, actuali studenți ai Universității Maritime din Constanța, sunt pregătiți să întâmpine participanții din acest an. Mai mult decât atât, aceștia sunt dornici și nerăbdători să împărtășească cu elevii experiențele minunate pe care le-au trăit în studenție, învățând totodată tainele marinăriei de la cei mai buni. 


De asemenea, înscrierile pentru "Cel mai tare voiaj" se vor desfășura până la data de 25 iunie, perioadă în care persoanele interesate se pot înregistra folosind formularul publicat pe pagina oficială de Facebook dedicată exclusiv proiectului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Economie : Cadet la Eastern Pacific
Pagina a fost generata in 0.5472 secunde