Au început înscrierile la Campionatul național de dezbateri educaționale

106
Au început înscrierile la Campionatul național de dezbateri educaționale - auinceputinscrierile-1427736612.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației și Cercetării Științifice, împreună cu reprezentanța UNICEF în România, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Departamentul pentru Relații Interetnice și Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică, în parteneriat cu Romanian-American Foundation, lansează cea de-a VI-a ediție a Concursului Național "Tinerii dezbat". 


"Tinerii dezbat" este un campionat național de dezbateri educaționale care contribuie la formarea, dezvoltarea și exersarea competențelor și atitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generații pentru participarea activă la viața socială. Diferențele principale între dezbaterile generale din societate și dezbaterile educaționale sunt structura formală, restrângerea temei aflate în discuție și caracterul de competiție. Informațiile privind Concursul Național "Tinerii dezbat" sunt disponibile pe site-ul Ministerului Educației www.edu.ro, "Învățământ preuniversitar/Olimpiade și concursuri" și în anexele atașate. 


Etapele regionale se vor desfășura în perioada 30-31 mai, iar etapa națională va avea loc la Miercurea-Ciuc, în perioada 12-14 iunie.


Înscrierea școlilor în competiție și trimiterea formularelor de aplicație pe adresa http://tineriidezbat.ro/formular-deaplicatie/ se realizează până marți, 7 aprilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6332 secunde