Asociația "Școala Școlilor" a preluat Centrul "Helen Doron English" din Constanța

417
Asociația

Articole de la același autor

Psihologul constănțean Silvia Dăeanu, împreună cu ONG-ul al cărei membru fondator este, a preluat, de curând, conducerea centrelor educaționale de învățare a limbii engleze pentru copii "Helen Doron English" din Constanța. Este vorba despre Asociația "Școala Școlilor", ONG din cadrul educației pentru copii. Cu această ocazie, specialistul a declarat că asociația își propune ca, în colaborare cu școala de limba engleză "Helen Doron English" din Constanța, să-și aducă o contribuție semnificativă la educația din România. 


"Alianța acestor două entități crește calitatea serviciilor, prin modul în care informația este transmisă, recepționată, apoi absorbită. Foarte importantă este relația copil-profesor, de aceea, prin prisma profesiei de psiholog/psihoterapeut, am văzut necesară introducerea programului de dezvoltare personală a profesorilor și chiar psihoterapie, atât individuală, cât și de grup. 
Felul în care copilul se simte în timpul orelor de limba engleză influențează asimilarea cantitativă și calitativă a cunoștințelor predate. În calitate de psiholog/psihoterapeut, voi observa desfășurarea orelor de curs, intervin cu acordul părinților unde este cazul (copii timizi, anxioși, energici în exces etc.), sprijin profesorii în depășirea situațiilor dificile. Această strategie organizațională a Asociației «Școala Școlilor», alăturată metodei «Helen Doron English», recunoscută la nivel internațional de peste 35 ani ca fiind excepțională, diferențiază calitatea serviciilor educaționale pe care le oferim", a subliniat aceasta. 
Pentru a-și atinge scopul, școala va veni în perioada următoare cu servicii noi, constând în formarea unor cluburi și ateliere de lucru, atât cu părinții, cât și cu copiii. Scopul acestora este acela de a îmbunătăți relațiile dintre ei, dobândirea tehnicilor de comunicare și dezvoltarea inteligenței emoționale și nu numai. 


Precizăm că, până acum, peste 1.000 de copii constănțeni au învățat limba engleză în locațiile centrului educațional în cei 10 ani de funcționare. Rezultatele activității lor de aici s-au văzut apoi în sutele de diplome obținute la examene Cambridge organizate în cadrul aceleiași locații.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6167 secunde