Artiștii din întreaga lume se întâlnesc în România

86
1
Artiștii din întreaga lume se întâlnesc în România - thomasemmerling-1508161143.jpg

Articole de la același autor

Este poate prima dată când o întâlnire a colecționarilor de artă internaționali are loc în România. În paralel cu această reuniune va avea loc și o expoziție de artă contemporană din țările dunărene. În week-end-ul 27-29 octombrie iubitorul german de artă Thomas Emmerling îi invită pe colecționarii din Europa și Canada la Sibiu. ,,Ne întâlnim ca să ne cunoaștem unii pe alții, să împărtășim experiențe dar mai ales să celebrăm arta.' explică Emmerling. El continuă: ,,Piața de artă devine din ce în ce mai complexă, așa că astfel de întâlniri devin din ce în ce mai importante pentru colecționari, galerii, curatori și artiști pentru a discuta despre calitatea în artă. Întâlnirile la târgurile de artă convenționale nu mai sunt suficiente.' În paralel cu întalnirea care are loc într-un mediu privat, se va desfășura o expoziție de artă contemporană în Kunsthaus 7B. Expoziția include lucrările a opt artiști care provin din regiunea țărilor dunărene precum: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, România și Ucraina. Lucrările lor se regăsesc în colecția de artă contemporană a colecționarului Thomas Emmerling.

Deschiderea publică a expoziției va avea loc Sâmbătă, 28 Octombrie 2017 la ora 18.30.

De asemenea, duminică 29 Octombrie de la ora 12.00 la 18.00 lucrările vor putea fi vizionate. Ulterior, Kunsthaus 7B va fi deschisă vizitatorilor pe bază de programare.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

DODO
17 octombrie 2017
ce ne facem?

unde v-or incapea in orasul nostru atitia oameni ? daca se spunea ,,ARTISTI ,,si nu punea inca un i ar fi fost altceva dar asa a invatat la scoala de jurnalism facuta pe genunchi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9865 secunde