"Arămiu de Toamnă", spectacolul copiilor talentați, la Muzeul de Artă

207

Articole de la același autor

Toamna, muzica și talentul au fost universul de desfătare al unui eveniment special pentru copiii înscriși la cursurile de Actorie și mișcare scenică și cei de la muzică de la Centrul de Pregătire Artistică "Darclée". 


Astfel, miercuri după-amiază, în cadrul Muzeului de Artă Constanța, a avut loc recitalul denumit "Arămiu de Toamnă", în cadrul căruia au răsunat vocile inocente și notele muzicale energice ale celor mai dinamici artiști, și anume copiii. 


Recitalul a inclus piese la pian și cu voce, protagoniști fiind Abed-Albert Mardini, Ana-Maria Ciocan, Bianca Alexandra Șchiopu, Cristina Mustacă, Ernest-Cristian Marcu, Gean-Mert Mustan, Natalia Maria Neagu, Rebeca Gârtone și Tudor Leca. 
Publicul din sală a mai fost surprins și de o piesă de teatru pusă în scenă de Anna-Miruna Dumitrescu, Luca-Ștefan Chiroșca, Matei Bratu, Patrick Cadar, Radu-Andrei Gheorghiță și Ștefania Dragomir. 


Spectacolul a fost posibil grație implicării profesorilor coordonatori Georgiana Mazilescu și Iulia Lepădatu, precum și a managerului centrului, Carmen Papp. 


"Centrul Darclée a organizat acest eveniment pentru iubitorii de artă și frumos și am participat cu un program pregătit de copiii înscriși la cursurile noastre de actorie și mișcare scenică și muzică. A fost un program care cred că a plăcut tuturor. Emoțiile au fost inerente pentru cei din public și sper că pentru copii emoțiile au fost disipate, fiindcă au fost preluate de cei apropiați prezenți în sală. În concluzie, a fost o după amiază de toamnă superbă", a declarat managerul centrului de pregătire artistică Darclee, Carmen Papp. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5557 secunde