Andronescu: Vom avea în fiecare sală de clasă o tablă inteligentă, un laptop pe catedră

282
Andronescu: Vom avea în fiecare sală de clasă o tablă inteligentă, un laptop pe catedră - odamagfzad1jztgynwq1yjc0zjizntzl-1544735612.jpg

Articole recomandate

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a anunțat joi că 55.000 de profesori vor intra într-un proces de formare profesională învățând cum să predea digital la ore.

"Avem deja un proiect în care 55.000 de profesori vor intra într-un proces de formare profesională și sub aspect pedagogic și sub aspect științific al disciplinei pe care o predau, dar și sub aspectul a învățării predării digitale, pentru că suntem în secolul XXI. Generația aceasta pe care noi o avem în școală este generația care s-a născut și a crescut cu tabletă. Ca urmare, nu avem cum să ne gândim că, prin folosirea tabletei de la vârste foarte fragede, componenta vizuală a memoriei lor este mult mai dezvoltată în dauna celorlalte componente, și atunci când îl aduc la școală trebuie să îi cresc achizițiile pe ce are deja acumulat din anii copilăriei. Și atunci ne-am propus să avem în fiecare sală de clasă o tablă inteligentă, pe catedră un laptop", a declarat Andronescu, la România TV.

Potrivit acesteia, pentru dotarea școlilor există sprijinul premierului și al miniștrilor care au legătură cu acest proiect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4402 secunde