Andrei Duban, în spectacol la Casa de Cultură din Constanța

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 22 Martie 2019 198
Marți, 26 martie, de la ora 20.00, Andrei Duban și soția sa, Grațiela, vă invită la piesa „Iubito, îți rămân dator”, o comedie amuzantă despre supraviețuirea în cuplu. Organizatorii spun că acest spectacol este, de fapt, un manual de auto-ajutor ca să puteți face provocărilor conviețuirii în cuplu. Altfel spus, cei doi actori vorbesc despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural. 


„Dumnezeu a făcut femeia vorbăreață, pentru a atrage atenția asupra pericolului care se ascunde în spatele tăcerii ei. Trebuie să ai mare grijă cu tăcerea unei femei, pentru că în mod sigur coace ceva. Pentru femei, hainele nu sunt un produs creat pentru a le menține căldura, ci pentru a le menține fericirea. Când Dumnezeu a creat bărbatul, nu avea habar de importanța memoriei. Normal că i-a dat memorie bărbatului, dar cu capacitate limitată. De aceea, bărbații păstrează în creier doar ceea ce e cu adevărat important pentru ei. În rest, șterg tot, ca să nu supraîncarce softul”, au declarat artiștii. 


În concluzie, nu ratați această comedie incendiară despre relația dintre cele două sexe: diferențele dintre ele, virtuțiile lor, slăbiciunile, atitudinile și, mai ales, felul în care, în cele din urmă, în mod inevitabil, fiecare se dovedește a fi completarea ideală a celuilalt. 
Prețul unui bilet variază între 60 și 100 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei