Lansare de carte, la Constanța

Anastasia Dumitru prezintă volumul "Confesiunile criticilor literari"

253
Anastasia Dumitru prezintă volumul

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, în week-end, la o întâlnire de suflet, la lansarea cărții "Confesiunile criticilor literari", cel mai nou volum al autoarei Anastasia Dumitru. Evenimentul va avea loc, sâmbătă, 22 februarie, la ora 16.00, la Librăria Dorian Gray, pe bulevardul Ferdinand nr. 24.

Invitați speciali sunt prof. univ. dr. Angelo Mitchievici, președintele filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, prof. univ. dr. Olga Duțu, prof. univ. dr. Corneliu Zeana, lector univ. dr. Enache Tușa, scriitorii Ovidiu Dunăreanu și Laura Văceanu. Cartea a obținut Premiul pentru Critică literată, oferit de Luceafărul de dimineață, revistă a Uniunii Scriitorilor din România.



Anastasia Dumitru este doctor în filologie, absolventă a Facultății de Litere a Universității "Ovidius" din Constanța, și laureată a mai multor concursuri literare naționale, coordonatoare a zece antologii literare și cărți ale conferințelor naționale și ale proiectelor educaționale, unele aprobate de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. Printre volumele semnate de Anastasia Dumitru, se numără "Cântecul lirei", "Energii latente", "Perelin spre stele… spre centrul inimii mele" și "Darul inimii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Iulie 2019
Stire din Cultură-Educație : O nouă lansare editorială
Pagina a fost generata in 0.5292 secunde