Ambasadorul Franței la București, Michèle Ramis, vizită la Liceul "Ovidius"

354
Ambasadorul Franței la București, Michèle Ramis, vizită la Liceul

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța a primit, zilele trecute, vizita ambasadorului Franței la București, Michèle Ramis, care a venit la instituția de învățământ însoțită de Hélène Ross, directorul Institutului Francez la București și de reprezentanții Alianței Franceze Constanța, prof. Marinela Mitrenga și prof. Ileana Meheleanu. 


Scopul vizitei a fost acela de a promova afilierea liceului de la malul mării la rețeaua liceelor bilingve francofone din România și obținerea mărcii de calitate "Label Franc Education". 


Cu această ocazie, oaspeții au avut posibilitatea de a asista la prezentarea liceului, realizată de profesorii catedrei de limba franceză, dar și de profesorii care vor preda discipline nonlingvistice în franceză. Alături de cadrele didactice s-au aflat și elevii ciclului gimnazial și liceal, care au prezentat câteva dintre proiectele artistice asociate studiului limbii franceze, având ocazia apoi să discute cu invitații despre particularitățile sistemului de învățământ francez.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde