Alice Năstase Buciuta și Dara Codescu, din nou, la Constanța

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 21 Octombrie 2019 193
În această zi frumoasă de toamnă, sunteți așteptați la Biblioteca Județeană „I. N. Roman” din Constanța, de la ora 18.30, la o nouă întâlnire cu scriitoarele Alice Năstase Buciuta și Dara Codescu, eveniment moderat de profesorii Angela Doicescu și Enache Tușa.


Iubitorii de lectură pot asista, aici, la o conversație despre dragoste, prietenie și despre uimitoarea lor parteneră de scris și de suflet, scriitoarea și jurnalista Simona Catrina, care a pierdut lupta cu viața, din cauza unui nemilos cancer. 


Organizatorii au ales această zi, mai ales că pe 22 octombrie ar fi fost ziua de naștere a Simonei Catrina, deci seara de 21 octombrie este una cu totul specială, în care se vor deschide nu doar cărțile Simonei, ale Darei și ale lui Alice.


Cu această ocazie, Dara Codescu și Alice Năstase Buciuta vor oferi autografe tuturor celor ce vor achiziționa cărți și vă vor povesti despre volumele „Andiamo”, „Codul nebunelor maniere”, „Sex în perversiune clasică”, „Dragostea e un bonsai” și „Memoria ca zestre”.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei