Alexandru Arșinel, DUS DE URGENȚĂ LA SPITAL! Actorul a fost internat duminică

1999
1
Alexandru Arșinel, DUS DE URGENȚĂ LA SPITAL! Actorul a fost internat duminică - arsinel-1512914888.jpg

Articole recomandate

Problemele nu se mai termină pentru Alexandru Arșinel, care pare că a ajuns la capătul puterilor! Actorul era oricum cu sănătatea în piuneze de mai mult timp, dar duminică a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri amănunțite. El este internat la Spitalul Universitar de Urgență, după ce săptămâna trecută s-a aflat în plin turneu, în Spania.

Și-a pierdut partenera de scenă pe Stela Popescu, dar și pe colega de teatru, Cristina Stamate. Cele două decese au căzut ca un trăsnet pentru Alexandru Arșinel (79 de ani), care a ajuns la pat, copleșit de necazuri. Alexandru Arșinel a fost dus de urgență la Spitalul Municipal de către familie și a fost supus unor investigații la camera de gardă, potrivit reporterilor Observator.

Actorul are probleme de sănătate mai vechi, care pe fondul supărărilor și al oboselii acumulate la turneul din Spania, par că s-au acutizat. Duminică, maestrul a avut nevoie de îngrijirile medicilor de la Spitalul Universitar de Urgență, care l-au internat pentru a-l avea sub supraveghere atentă.

Alexandru Arșinel are la activ un transplant de rinichi și cinci operații la coloană. Cu toate astea, a urcat pe scenă cu multă poftă de viață atât în turnee, cât și la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", pe care de altfel îl manageriază, transmite Click.ro.

Comentează știrea

Catena
10 decembrie 2017
Cand ai atatea...Oscar

nu se mai satura de bani , uitand sa se mai uite si in buletin la anul nasterii...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Încă un actor s-a înscris în UNPR
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Monden : Alexandru Arșinel, internat din nou în spital
Pagina a fost generata in 0.5359 secunde