Alexandra Ușurelu, în concert pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

118
Alexandra Ușurelu, în concert pe scena Teatrului

Articole de la același autor

Turneul apreciatei artiste indie Alexandra Ușurelu, intitulat "Am să fiu eu casa ta", a debutat pe 30 ia-nuarie cu două concerte simfonice sold-out la Teatrul Național din București și a continuat apoi la Iași, Cluj-Napoca, Târgoviște și Timișoara, la Constanța urmând să ajungă pe 6 aprilie, de la ora 20, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".


Cu un singur album lansat, Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată. Albumul său de debut, "La capătul lumii", a fost de trei ori nominalizat, la numai trei luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile "Cel mai bun debut", "Cel mai bun duet" și "Cel mai bun album".


În ceea ce privește muzica sa aparte, Alexandra Ușurelu declară: "Cântecele au o particularitate, ceea ce cânt este compus ținând cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise să sune «ca cineva» anume. Prin muzică, eu caut mereu să fiu aproape de oameni și de lumea lor interioară. Cred că muzica are puterea de a-ți accesa cele mai adânci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, că ceea ce cânt aprinde în oameni veioze de spart întunericul".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2458 secunde