ALERTĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! Recomandările ISJ către unitățile din județ

544
ALERTĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! Recomandările ISJ către unitățile din județ - dddd-1582628309.jpg

Articole de la același autor

ISJ Constanța a transmis tuturor unităților de învățământ din județ:

- Limitarea/ suspendarea/ anularea tuturor activităților care implică deplasări în străinătate. În condițiile unor eventuale aprobări emise pentru deplasări în străinătate, unitățile de învățământ au obligația de a informa de urgență inspectoratul școlar, anterior revenirii în țară, cu privire la destinație, durata deplasării și numele persoanei/ persoanelor. Persoanele care au efectuat deplasări în străinătate vor prezenta, la revenirea în unitățile de învățământ, certificat medical/ adeverință medicală care să ateste că sunt clinic sănătoase.

- Limitarea la maximum/ suspendarea organizării oricăror manifestări colective școlare sau extrașcolare (simpozioane, conferințe, excursii, vizite de studiu la nivel local sau național).

De asemenea, s-a recomandat ca activitățile planificate în cadrul Săptămânii "Școala altfel" să se desfășoare în sediul/incinta unităților de învățământ, evitând în acest mod riscul apariției unor cazuri de îmbolnăviri.

Aceste măsuri vin ca urmare a evolutiei situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii acute și gripă în unitățile de învățământ, precum și a atenționărilor Ministerului Sănătății și ale Ministerului Afacerilor Externe referitoare la riscul infectării cu diverse virusuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde