"Albă ca Zăpada" își dă o nouă întâlnire cu copiii

164

Articole de la același autor

Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" o aduce pe scenă, astăzi, la ora 10.00, dar și duminică, 4 februarie, de la ora 10.00, și apoi de la 11.30, pe "Albă ca Zăpada". Spectacolul este o adaptare după "Frații Grimm", se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și 12 ani și poartă semnătura regizorului Bogdan Drăgulescu.

Scenografia este semnată de Daniela Drăgulescu, iar muzica, de Liviu Prossi.

Spectacolul "Albă ca Zăpada" este o adaptare modernă, ușor parodică. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii. Mai mult decât atât, "Albă ca Zăpada" este o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat. Toți copiii știu din cărțile de povești că Albă ca Zăpada este o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa.

Din această cauză, ea este nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață. La un moment dat, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor șapte pitici, cu care se împrietenește. Aflând că prințesa trăiește, regina pune la cale un plan pentru a o ucide, îi dă un măr otrăvit. Piticii nu reușesc să o salveze și o înmormântează într-o raclă de cleștar, dar sărutul prințului o readuce la viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Paparudele pregătesc  un concert exploziv
Pagina a fost generata in 0.4444 secunde