Află ce le pregătește Ministrul Educației elevilor de clasa a XI-a. "Sunt pregătiți destul de slab!"

90
Află ce le pregătește Ministrul Educației elevilor de clasa a XI-a.
Sunt pregătite schimbări substanțiale în ceea ce privește susținerea examenelor. În acest sens, Ministrul Educației, Remus Pricopie, va propune ca din anul 2014 simulările de bacalaureat să fie introduse și la clasa a XI-a, având în vedere experiența simulărilor din acest an, dar și rezultatele nesatisfăcătoare înregistrate la examenul propriu-zis din anii trecuți.


"În acest sens, voi lansa foarte curând în dezbatere publică următoarele două noutăți: simulările vor avea loc atât la clasa a XII-a, în luna martie, cât și la clasa a XI-a, în luna mai. Practic, elevii care vor susține examenul de bacalaureat în 2015 vor trece prin două etape de simulări. În acest fel, se pot lua din timp măsuri pentru corectarea deficiențelor. În plus, elevii se vor obișnui cu rigorile examenului și se vor mobiliza ceva mai devreme", a declarat, pentru MEDIAFAX, Remus Pricopie.


Ministrul Educației a mai spus că nu îl mulțumesc rezultatele de la simulări primite până în prezent, apreciind că elevii sunt "pregătiți destul de slab".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2308 secunde