Admiterea la Școala de Maiștri Militari, cu media de la Bacalaureat

279
Admiterea la Școala de Maiștri Militari, cu media de la Bacalaureat - admiterescoalamaistri-1593621745.jpg

Articole de la același autor

Vești bune pentru tinerii care se pregătesc să devină elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Reprezentanții instituției de învățământ au anunțat că, anul acesta, admiterea va fi atipică. De altfel, nu este prima instituție de învățământ care anunță acest aspect. Concret, conform Metodologiei de organizare și desfășurare a admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2020 – 2021, admiterea candidaților înscriși pe locurile Ministerului Apărării Naționale va ține cont de media de la examenul de bacalaureat, fără să se mai țină examene scrise.

"Dosarele candidaților vor fi trimise la unitățile de învățământ postliceal militar, conform primei opțiuni. Candidații vor fi ierarhizați în ordine strict descrescătoare a mediei de admitere – media de la examenul de bacalaureat. Locurile scoase la concurs vor fi ocupate în ordinea ierarhizării, de către candidații declarați "Admis/Apt" la selecție. Toate probele de selecție, inclusiv examinarea medicală, rămân valabile", au transmis reprezentanții școlii postliceale.

Procesul de selecție va începe cu data de 31 iulie și probele vor fi susținute în ordinea ierarhizării, până la ocuparea tuturor locurilor scoase la concurs. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2896 secunde