Admitere la Academia Navală "Mircea cel Bătrân". Au început înscrierile pentru cele 719 locuri disponibile

218
Admitere la Academia Navală

Articole de la același autor

După ce studenții militari ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" au trecut cu succes de examenul de diplomă, acum este rândul studenților civili să susțină ultimul și cel mai important examen, care marchează sfârșitul celor patru ani de studii universitare de licență. Probele se desfășoară în condiții de maximă siguranță, cu respectarea tuturor regulilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Având în vedere specificul studiilor, pentru studenții din anul IV s-a impus prezența fizică a acestora în sălile de examen. Studenții susțin probele examenului de diplomă conform programărilor individuale, accesul în săli făcându-se în baza unui orar stabilit și în urma triajului asigurat de personalul medical al academiei.


Tot în această perioadă, este în desfășurare și examenul de disertație, acesta susținându-se, în premieră, în sistem online.
Începând cu data de 1 iulie 2020, s-a deschis, de asemenea, și platforma pentru înscrierea și admiterea la studiile de licență și de masterat în noul an universitar. Pentru prima dată, anul acesta, înscrierea la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" se va organiza exclusiv online, iar admiterea se va face în baza mediei obținute la examenul de bacalaureat.


Tinerii interesați au la dispoziție 719 locuri pentru numeroase specializări, dintre care 119 locuri la studii universitare de licență - secția militară, 315 locuri la studii universitare de licență - secția civilă și 285 de locuri la studii universitare de masterat. 
Pa lângă noutatea modalității de înscriere și admitere, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" marchează încă o premieră în domeniul studiilor universitare în Dobrogea prin programul de masterat "Oceanografie și hidrografie", avizat de Consiliului Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1176 secunde