Ada Milea cântă în clubul "Doors" din Constanța

327
Ada Milea cântă în clubul

Articole de la același autor

Dacă este marți, 5 martie, atunci sunteți așteptați cu mic, cu mare, la clubul "Doors" din Constanța, începând cu ora 19.00. În această seară, aici va concerta Ada Milea, alături de care se vor afla Anca Hanu, Cristi Rigman și Radu Dogaru, cu prilejul savurosului Concert în 4. 


Ada Milea este o poetă cunoscută, care s-a apucat de muzică și de teatru încă din primii ani de liceu. Așa că, în timp ce părinții săi sperau că o vor face medic, bunicii o încurajau să cânte și se asigurau că nepoata lor are o . Atunci, în adolescență, ea, împreună cu o colegă, scria versuri despre elevi și profesori, pe care le înțelegeau numai cei care cunoșteau personajele. O melodie hard rock, al cărei început suna cam așa: "Dirigu’ intră în clasă/ Se pune cu fundul pe masă", descria, astfel, modul în care dirigintele făcea anunțurile neplăcute. 


Peste ani, când s-a hotărât să cânte despre călătoriile lui Apolodor, pinguinul din cărțile poetului și prozatorului Gellu Naum, Milea a văzut cum "hazardul obiectiv", pomenit deseori de autorii suprarealiști, intervine și asupra lumii ei: s-a mutat chiar în blocul unde locuia Lygia Naum, soția scriitorului, care rămăsese singură din 2001. Prețul unui bilet este 40 de lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Cultură-Educație : Concert la Constanța, în Doors Club
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Stire din Cultură-Educație : Mircea Baniciu cântă în clubul "Doors"
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Seară de folk și rock
Miercuri, 23 Ianuarie 2019
Stire din Social : Concerte aniversare la Clubul Doors
Pagina a fost generata in 0.742 secunde