Actorii constănțeni aduc "Luceafărul" pe scenă, de Ziua Națională

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 29 Noiembrie 2018 323


Constănțenii sunt invitați de Ziua Națională a României și nu numai, la Teatrul de Stat din Constanța (TSC), unde pot viziona mai multe spectacole. 
Week-end-ul teatral începe vineri, 30 noiembrie, ora 19.00, când vă veți putea întâlni cu protagoniștii piesei „Veethoven..., făi!”, respectiv Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu și Remus Archip. Textul le aparține Lanei Moscaliuc și lui Iulian Enache, acesta din urmă realizând și regia. 
Scenografia poartă semnătura Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica este compusă de Adrian Mihai.
A doua piesă pusă în scenă de către actori este „Luceafărul”. Din distribuție fac parte: Luiza Sarivan, alături de care se vor afla balerinii Victoria Creț, Cosmin și Mihai Adrian, cunoscuți publicului și pentru participarea, până în finală, la show-ul de televiziune „Românii au talent”.
Spectacolul va putea fi urmărit sâmbătă, 1 decembrie 2018, de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.
Duminică, 2 decembrie, de la ora 19.00, aveți ocazia să călătoriți imaginar în Italia, mai precis la Chioggia, cu o celebră comedie a lui Carlo Goldoni. „Gâlcevile din Chioggia” izbucnesc din cauza intrigilor amoroase, dar, într-un fel sau altul, totul se termină cu bine. Aceasta este povestea plină de veselie și culoare a certurilor între două grupuri de pescari din micul orășel aflat la țărmul Adriaticei, în laguna venețiană. Pe scenă vor urca: Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip și Mirela Pană. Regia este semnată de Dana Dumitrescu, coregrafia îi aparține Stelei Cocârlea, scenografia, Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica, lui Adrian Alexandru.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei