Academie de pedagogie digitală pentru profesori

194
Academie de pedagogie digitală pentru profesori - cmykteachforromaniasursarecomand-1594821988.jpg

Articole de la același autor

În perioada 13 iulie - 22 august, Teach for România implementează, prin Academia de Leadership și Pedagogie, primul program integrat de formare în pedagogie digitală și învățare colaborativă pentru profesorii din învățământul de stat din România. Programul a fost construit și va fi pilotat în colaborare cu parteneri din mediul educațional și din sectorul privat și își propune să formeze 60 de viitori profesori și învățători care și-au asumat misiunea de a duce educație relevantă, online și offline, în comunitățile vulnerabile.

Timp de șase săptămâni, participanții vor avea parte de o experiență unică de învățare despre sine și despre forța gândirii și a acțiunii colective. Într-un cadru sigur de învățare și practică, aceștia își vor dezvolta capacitatea de a susține atât dimensiunea cognitivă, cât și cea socio-emoțională și civică din formarea copiilor, vor experimenta soluții specifice învățării digitale și vor practica învățarea colaborativă.

În tot acest proces, profesorii vor avea alături, pentru o săptămână, aproape 300 de copii din 19 comunități rurale dezavantajate, care vor învăța să se conecteze real în mediul digital. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4893 secunde