Academia Națională de Informații confirmă suspiciunile de plagiat în cazul a 30 de teze de doctorat

225
Academia Națională de Informații confirmă suspiciunile de plagiat în cazul a 30 de teze de doctorat - plagiat90611900-1552599129.jpg

Articole recomandate

Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" a anunțat că a finalizat procesul de evaluare al Școlii Doctorale, iar concluziile arată că mai mulți doctoranzi au plagiat în tezele lor de doctorat.

"Academia a urmat procedurile legale în vigoare și a transmis Ministerului Educației Naționale rezultatele analizelor tehnice care confirmă suspiciuni de plagiat în cazul a 30 de teze de doctorat, cu propunerea rectorului de retragere a titlului, iar până la 31 martie 2019 se va proceda similar pentru încă 10 teze.

Analiza fost finalizată și în cazul tezelor de doctorat ale dlor Dimitrie Bogdan Licu, Mihai Tudose și dnei Loredana-Claudia Radu. Întrucât există pe rol procese privind cele trei cazuri, decizia Comisiei de etică a fost de a suspenda transmiterea rezultatului până la pronunțarea unei hotărâri definitive de către instanțele de judecată", transmite Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul".

În anul 2017, Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" a inițiat o anchetă internă de evaluare a Școlii doctorale "Informații și securitate națională", inclusiv prin verificarea tuturor tezelor de doctorat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde