A venit vacanța! Urmează un semestru greu, cu multe examene

234
A venit vacanța! Urmează un semestru greu,  cu multe examene - avenitvacanta-1517587811.jpg

Articole de la același autor

Preșcolarii și școlarii intră de sâmbătă, 3 februarie, în vacanța intersemestrială. Timp de o săptămână au răgaz să se joace și să se relaxeze căci îi așteaptă un semestru greu, plin de examene.

Luni, 12 februarie, începe semestrul al doilea, care se va încheia, oficial, pe 15 iunie 2018. Elevii de clasa a XII-a vor termina cursurile pe 25 mai, iar cei de clasa a VIII-a pe 8 iunie. Tot luni începe prima sesiune a examenului de Bacalaureat, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, urmată de evaluarea în limba maternă. În zilele de 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale, iar în perioada 21 – 22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Probele scrise se vor desfășura, ulterior, începând cu luni, 25 iunie.

Unitățile de învățământ care nu au avut deja programul Școala Altfel, îl vor derula în semestrul al doilea, pe o durată de cinci zile consecutive lucrătorare, dar nu mai târziu de 31 mai, perioada fiind aleasă de fiecare instituție în parte. Cu toate acestea, desfășurarea programului nu trebuie să coincidă cu perioada alocată susținerii tezelor semestriale, care vor avea loc, de regulă, la finalul semestrelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4817 secunde