A fost publicată broșura de admitere în învățământul liceal, profesional de stat și dual

de Cuget Liber Miercuri, 27 Mai 2020 137
Broșura de admitere în învățământul liceal, profesional de stat și învățământul dual pentru anul școlar 2020-2021 a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, informează Agerpres.


Broșura cuprinde informații legate de admiterea în învățământul liceal, învățământul și învățământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora, în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a. Sunt prezentate rutele educaționale care pot fi urmate, profilurile de pregătire, condițiile de admitere etc.


Potrivit sursei citate, broșura este editată de Inspectoratul Școlar al Municipiului București prin Comisia de Admitere a Municipiului București și este distribuită gratuit tuturor absolvenților clasei a VIII-a din anul școlar 2019-2020.


Pe lângă versiunea tipărită a revistei, versiunea electronică a acesteia se poate descărca de pe site-ul http://ismb.edu.ro.


Broșura cuprinde și calculul mediei de admitere, calendarul admiterii pentru învățământul profesional de stat, modelul de fișe de înscriere.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei