A apărut un nou număr al revistei Pontica

120
A apărut un nou număr al revistei Pontica - headerpontica-1399988140.jpg

Articole de la același autor

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța organizează vineri, 16 mai, de la ora 12, la sediul din Piața Ovidius nr. 12, în aula "Adrian Rădulescu" (Sala Pictată), lansarea celui de-al 46-lea număr al revistei Pontica, publicație tradițională cu apariție neîntreruptă din 1968 până astăzi.


Volumul Pontica 46 (2013) cuprinde studii valoroase privind istoria și arheologia spațiului danubiano-pontic, grupate pe mai multe arii tematice: Historica et Archaeologica (preistorie, arheologie funerară, ceramologie, artă antică, elemente de infrastructură și urbanism roman, istorie și arheologie medievală), Epigraphica, Christianitas, Disciplinae auxiliares, Nomismata, recenzii, lista noilor intrări în biblioteca muzeului, precum și texte biografice despre și în memoria celor care au părăsit scena arheologiei românești în anul care a trecut.


Tipărit de SC Infcon SA Constanța, în condiții tehnice de calitate, volumul, numărând cca 560 de pagini, se adresează unui public larg avizat, doritor să cunoască istoria și arheologia spațiului danubiano-pontic și egean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3995 secunde