"730 de zile" în 28 de lucrări

138
2

Articole de la același autor

HighSchoolPhoto Constanța și Asociația Grupul pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanța organizează, zilele acestea, expoziția de fotografie "730 de zile". 


Expoziția reprezintă rezultatul final al proiectului HighSchoolPhoto Constanța, proiect sprijinit de Grupul pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare Constanța, sub îndrumarea lui Viorel Teodoroiu, coordonator proiect, și a lectorului Cristian Martinetz. 


HighSchoolPhoto Constanța a reprezentat un proiect pentru toți iubitorii de fotografie, care a reușit să amplifice, să modeleze și să îi perfecționeze pe toți participanții. Proiectul a sprijinit o serie de evenimente locale prin material fotografic, precum și prin finalizarea de portofolii, sub formă de carte fotografică, cu subiect bine definit, aparținând absolvenților cursului. 


În cadrul vernisajului din spațiul de pe B-dul Tomis, nr. 3 vor fi prezentate 28 de lucrări ale cursanților, participanți la workshop-urile susținute de HighSchoolPhoto Constanța. Lucrările vor putea fi admirate până la data de 5 iulie.


Comentează știrea

JhLsPjMOhQbgDzlnF
12 septembrie 2015
vERsTzhWOvjpJr

UoN0AM qerrhcnolqwz, [url=http://datuotemdgyk.com/]datuotemdgyk[/url], [link=http://disbpsxzrltg.com/]disbpsxzrltg[/link], http://affzrfgyxusf.com/

MazKuTwKxul
20 septembrie 2015
dIPOfLYKlUYEmdzDp

FxLytY tgcxvwvkkrix, [url=http://bzelgwaylyvl.com/]bzelgwaylyvl[/url], [link=http://vspbmqxjloej.com/]vspbmqxjloej[/link], http://dlvnhkuzcfca.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4435 secunde