20 de ani de când studenții beneficiază de programul Erasmus

139
20 de ani de când studenții beneficiază de programul Erasmus - studium09-1499870886.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Europeană celebrează anul acesta 30 de ani de la lansarea Programului Erasmus, una dintre cele mai longevive inițiative în domeniul educației, formării profesionale și tineretului, carea marcat și evoluția societății românești în ultimii 20 de ani.


În Universitatea Maritimă din Constanța (UMC), Programul Erasmus se derulează din anul 2007. În cei zece ani de activitate, peste 1.000 de studenți și mai mult de 145 cadre didactice au desfășurat mobilități de studiu sau stagii de practică, respectiv mobilități de predare sau stagii de formare profesională la universități partenere sau organizații din țările ce sunt membre ale Uniunii Europene.


Vineri, 14 iulie, începând cu ora 11.00, în sala 710, echipa ERASMUS+ din cadrul Universității Maritime din Constanța, împreună cu beneficiarii de grant Erasmus, vor susține o prezentare despre oportunitățile și beneficiile pe care mobilitățile Erasmus le oferă studenților, dar și cadrelor didactice, din perspectiva rezultatelor academice sau prin adoptarea bunelor practici europene în domeniul educației și cercetării.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1757 secunde