16 trupe în "Lumea magică a teatrului"

636
16 trupe în

Articole de la același autor

Devenit o tradiție a Școlii cu clasele I-VIII nr. 1 Poarta Albă, concursul de interpretare "Lumea magică a teatrului", ajuns la a patra ediție, a reunit 16 trupe de teatru de la școli și grădinițe din Constanța, Poarta Albă, Murfatlar și Ghindărești. Evenimentul s-a desfășurat în incinta Căminului cultural din localitate, iar juriul a fost format din prof. metodist Roxana Mitan și prof. metodist Ioana Dumitru, din partea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, precum și prof. coordonator proiecte și programe educative Mihalcea Niculina, din partea școlii-gazdă.
Tinerii actori s-au întrecut în replici amuzante, monologuri captivante, costume foarte frumoase și prezență scenică jucând în piese ca "Nică și prietenii" (Grădinița de Turtă Dulce, coord. Ioana Romer și Lavinia Ilie), "Iedul cu trei capre" (Grădinița "Perluțele Mării", coord. Elena Raftu și Nicoleta Arfir), "Neguțătorul de ochelari" (Educational Center, coord. Nicoleta Crețu), "Graba strică treaba" (Școala Spectrum, coord. Ioana Sandu și Florentina Șerban), "Prințesa Simina" (Școala cu clase I-VIII nr. 1 Poarta Albă, coord. Oana Roxana Cabuz și Georgiana Carapcea), "Five o clock" (Grup Școlar "Gh. Duca", structura "Marin Sorescu", coord. Anca Falcă Celescu, Roxana Călin și Irina Odobașa), "Bubico" (Liceul Teoretic Murfatlar, coord. Anca Nicărel și Niculina Baicu) și Școala cu clase I-VIII Ghindărești, coord. Demid Anfisa.
"Teatrul este pentru elevi un prilej de a-și descoperi talente, pasiunile, de a-și forma priceperi și deprinderi, de a da frâu liber imaginație și afectivității", a declarat directorul Școlii cu clasele I-VIII nr. 1 Poarta Albă, prof. Florentina Mangri.
Coordonatorii acestui proiect au fost profesor Oana-Roxana Cabuz, prof. Georgiana Carapcea, prof. Adrian Brădeanu în colaborare cu prof. înv. primar Adina Odică, Florentina Țigmeanu și alte cadre didactice ale școlii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Tosca lui Puccini", o dramă memorabilă
Pagina a fost generata in 0.5487 secunde