14 oficiali nigerieni de înalt rang, la Universitatea Maritimă

307
3

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța a găzduit, sâmbătă, conferința de încheiere a proiectului E-Maritime Medicine for Seafarers Students and Seamanship Physicians, finanțat de Asociația Internațională a Universităților de Marină (IAMU). Partenerii universității în cadrul acestui proiect au fost Academia Navală "Nikola Y. Vaptsarov" din Varna și Universitatea Tehnică din Istanbul - Facultatea de Marină.

v v v

Astăzi, Universitatea Maritimă din Constanța va primi vizita unor înalți reprezentanți ai Republicii Federale Nigeria, membri ai Institutului Național de Politici și Studii Strategice, în cadrul unei misiuni de studiu îndreptate spre redu-cerea sărăciei și elaborarea politicilor de scădere a șomajului în rândul tinerilor.

Cei 14 oficiali nigerieni vor fi însoțiți de reprezentanți ai Ambasadei Repu-blicii Federale Nigeria la București.

Programul pregătit pentru oaspeți include, pe lângă prezentarea bazei materiale a universității, și o vizită în portul maritim, desfășurată prin amabilitatea Administrației Porturilor Constanța.

Comentează știrea

Sunt refugiati?
30 mai 2016
S-a umplut Constanta de colorati!

Pe zi ce trece vedem din ce in ce mai multe pete de culoare in oras, este ok, inteleg ca se plateste pentru asta, dar cine raspunde daca petele negre nu mai pleaca?Este cumva un plan de inegrire a constantei?

ZrReHKDxkBwHGTms
29 noiembrie 2016
gOAMWGisMz

18aNJg nowaafvbqarh, [url=http://muyhoysvafof.com/]muyhoysvafof[/url], [link=http://kovxvkkrurbc.com/]kovxvkkrurbc[/link], http://feelrshszpzu.com/

CWeELwXJlqZbv
4 decembrie 2016
xFRltYXZqPtX

1bakN7 tstxdbalfbdl, [url=http://zbatuslpzhgd.com/]zbatuslpzhgd[/url], [link=http://pzujqfzndtzz.com/]pzujqfzndtzz[/link], http://hrjlmiofwofn.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde